Prin utilizarea cookie-urilor, vei beneficia de o mai buna experienţă de vizitare a site-ului nostru. Esti de acord?

Mica Elvetie

CENTRUL ISTORIC, STR. FRANCEZA NR.60, SECT 3, BUCURESTI - TEL.: 021.224.50.17; parter HOTEL EUROPA ROYALE

Regulament tombola

REGULAMENT TOMBOLA “BUCATE CU DRAGOSTE”

1.Organizatorul si regulamentul oficial al tombolei

S.C. GASTROEXPERT SRL – Sediu social : Bl. Unirii, Nr.25, Bl.14, Sc.A, Ap.23, Sect. 5, Bucuresti; J40 /1442/2003; RO 15178287; Cap social 200 RON , punct de lucru : restaurant Mica Elvetie , str . Franceza , nr. 60 , sector 3 Bucuresti .

1.2 Scopul acestui Regulament este de a stabili conditiile de participare ale concursului si modul in care se primesc premiile.

2. Temeiul legal

2.1. Prezentul regulament este conform cu prevederile O.G 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, cu modificarile si completarile ulterioare.

3. Durata tombolei, aria de desfasurare si dreptul de participare la tombola

Concursul se desfasura in municipiul Bucuresti, la Restaurantul Mica Elvetie din Str. Franceza, nr.60, sect.3 si pot participa toti clientii Restauratului. Extragerea la tombola se va face pe data de 18.06.2018 .

4. Mecanismul

4.1. Participantii la tombola vor completa toate campurile obligatorii de pe formularul “Bucate cu dragoste “. Participantii se pot inscrie la tombola pana pe 17 iunie 2018

4.2. Extragerea castigatorilor va avea loc la sediul Restaurantului Mica Elvetie, in seara zilei de 18 iunie 2019 , data la care Restaurantul Mica Elvetie va aniversa 20 de ani de existenta.

5. Premii

5.1. Cele 3 premii acordate in cadrul tombolei vor consta in trei vouchere valorice, care vor acoperi 3 mese la Restautantul Mica Elvetie in valoare de: locul I – 2000 lei, locul II – 1000 lei, locul III – 500 lei.

6. Desemnarea castigatorilor:

6.1. Participantii îşi dau acordul ca datele lor personale furnizate la înscrierea în Tombola să fie folosite de către Organizator în vederea contactării lor pentru înmânarea premiului câștigat.

6.2. Datele furnizate de participanţi trebuie să fie corecte şi conforme cu realitatea şi să poata fi confirmate prin actul de identitate. Acestea vor fi folosite ulterior pentru orice fel de comunicare legată de campanie.

7. Validarea castigatorilor

7.1 Organizatorul va verifica prin metode proprii corectitudinea participantilor si ii va descalifica pe cei a caror activitate in cadrul campaniei o considera drept frauda.

7.2 Participantul accepta prin prezentul Regulament faptul ca nu are dreptul la niciun fel de explicatie din partea Organizatorilor in momentul in care acestia considera ca respectivul participant a folosit metode frauduloase. Astfel ca orice tentativa de fraudare atrage dupa sine eliminarea din campanie a participantului in cauza.

9. Descrierea premiilor

Premii acordate in cadrul tombolei vor consta in trei vouchere valorice, care vor acoperi 3 mese la Restautantul Mica Elvetie in valoare de:

- locul I – 2000 lei

- locul II – 1000 lei

- locul III – 500 lei

10. Protectia datelor personale

10.1. In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Lista castigatorilor va fi afisata in cadrul Restaurantului Mica Elvetie.

10.2. Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001 si a Regulamentului European 679/2016, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentei tombole si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

10.3. Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform legilor in vigoare , urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

10.4. Prin simpla participare la concurs, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris,a participantilor pe adresa de email : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

11. Taxe si impozite

11.1 In numele fiecarui castigator, Organizatorul Campaniei va vira la Bugetul de Stat impozitul cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, conform prevederilor Legii 571/2003 privind Codul Fiscal.

11.2 Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu exceptia celui de mai sus.

12. Incetarea concursului

Prezenta tombola poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

13. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentei tombolase vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

14. Dispozitii finale

14.1. Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti participantii la sediul Organizatorului si pe pagina sa : www.micaelvetie.ro . Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

14.2. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru datele personale incorecte furnizate de catre participanti sau pentru orice alti factori care ar putea afecta dreptul de participare la campanie si care se afla in afara culpei organizatorului.

14.3. Datele personale ale castigatorilor vor ramane in contabilitatea Organizatorului, in conformitate cu prevederile legislatiei fiscale.

14.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare.

Parteneri

   selgros-logo               VSA Logo     julabo henkelman