Prin utilizarea cookie-urilor, vei beneficia de o mai buna experienţă de vizitare a site-ului nostru. Esti de acord?

Mica Elvetie

CENTRUL ISTORIC, STR. FRANCEZA NR.60, SECT 3, BUCURESTI - TEL.: 021.224.50.17; parter HOTEL EUROPA ROYALE

Regulament card de reduceri

Regulament

Cardul: Friends of the house

Fiind deţinătorul unui card Friends of the house, deveniţi membru al unei comunităţi la nivel mondial care au în comun pasiunea pentru gastronomie.

Beneficiile deţinătorului cardului Friends of the house

Având cardul Friends of the house, puteţi servi pranzul sau cina intr- un restaurant de 5 stele, puteti invita familia sau prietenii sau organiza o intalnire de afaceri de maxim 4 persoane, veti avea parte de experienţe culinare reuşite si veti economisiţi bani.

Cardul Friends of the house vă oferă următoarele reduceri şi beneficii de fiecare data cand veniti la Mica Elvetie **:

*      Reduceri la nota de plata de minim 20% (valoarea va fi mentionata pe fiecare card emis)

*       Acces telefonic preferential la tel : +40 0742.010.600

*       Inscriere automata in toate campaniile si promotiile organizate de Mica Elvetie

** Reducerea acordata nu se cumuleaza cu alte reduceri sau promotii.

Cine poate beneficia de cardul Friends of the house?

Poate beneficia de cardul Friends of the house orice persoana ca re a implinit varsta de 18 ani, indiferent de cetatenie daca este selectionata de conducerea societatii.....................................e elev sau student – la liceu sau facultate – cu vârsta minimă de 12 ani, care urmează cursuri la yi este eligibil pentru un card ISIC.

Valabilitate cardului Friends of the house

Având cardul Friends of the house, puteţi beneficia de serviciile noastre timp de 1 an calendaristic de la emiterea acestuia.labilitatea cardului este de 16 luni, începând din luna septembrie până în luna decembrie, inclusiv, a anului următor. Vă precizimaţiei ISIC conformitate cu ultima ştampilă de penetuldestudent

Documente necesare pentru emiterea cardului

Carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 1 an de zile de la data emiterii cardului.- carte de nt;
 

Regulament tombola

REGULAMENT TOMBOLA “BUCATE CU DRAGOSTE”

1.Organizator

1.1. Societatea GASTROEXPERT SRL – Restaurant Mica Elvetie, cu sediul in str. Franceza, nr. 60, sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Cometrului sub nr. J40 /1442/2003, Cod Unic de Inregistrare RO 15178287, avand contul IBANRO05BPOS85206660749RON01, deschis la BancPost, operator de date cu caracter personal nr. 12727, reprezentata de Jakob Hausmann, in calitate de Administrator (proprietar al Restauranutlui Mica Elvetie).

1.2. Tombola se desfasoara in conformitate cu prezentul Regulament. Decizia de derulare a Tombolei, conform regulilor din Regulament este finala si obligatorie pentru participanti.

1.3. Regulamentul Tombolei a fost intocmit si va fi facut public, in mod gratuit, oricarui solicitant, conform prevederilor legale in vigoare, pe site-ul https://bit.ly/2NKA5to (micaelvetie.ro). Mica Elvetie isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul Campaniei, urmand ca respectivele modificari sa intre in vigoare numai dupa ce acestea au fost publicate, in prealabil, pe Site .

1.4. Organizatorul nu isi va asuma nicio responsabilitate cu privire la cunoasterea Regulamentului si a modificarilor acestuia atat timp cat acestea au fost puse la dispozitia participantilor. Niciun participant nu va putea solicita continuarea Tombolei si nici repararea unui potential prejudiciu produs prin suspendarea regulamentara a Tombolei.

1.5. Prevederile din acest Regulament sunt intocmite in conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si sunt obligatorii pentru toti participantii.

2. Durata tombolei, aria de desfasurare si dreptul de participare la tombola

2.1. Tombola se desfasura in municipiul Bucuresti, la Restaurantul Mica Elvetie din Str. Franceza, nr.60, sector 3,  in perioada 30.09.2018- 31.05.2019 si pot participa toti clientii Restauratului.

2.2. Extragerea la tombola se va face de 2 ori, astfel: 11.01.2019 si 18.06.2019.

 

3. Mecanismul desfasurarii tombolei si desemnarea castigatorilor

3.1. Participantii la tombola vor completa toate campurile obligatorii de pe formularul “Bucate cu dragoste “, care este disponibil in format tiparit, la receptia Restaurantului Mica Elvetie.

3.2. Participantii se pot inscrie la tombola in perioada 30.09.2018-30.05.2019.

3.3. Extragerea castigatorilor va avea loc la sediul Restaurantului Mica Elvetie, in seara zilelor de: 11.01.2019 si 18.06.2019

 

4. Conditii de participare

4.1. Varsta minima de participare este 18 ani impliniti la data participarii la Tombola.

4.2. Pentru a participa in prezenta Tombola, participantii trebuie sa fie posesori de BI/CI valabil.

4.3. O persoana va avea posibilitatea de a se inscrie o singura data in prezenta Tombola.

4.4. O persoana nu poate participa la doua sau mai multe tombole/concursuri organizate de catre Societatea Gastroexpert S.R.L. in aceeasi perioada;

4.5. O persoana nu poate participa in numele altei persoane.

4.6. Participantul va permite introducerea in baza de date a Tombolei a urmatoarelor date ale sale cu caracter personal: nume, prenume, nr. de telefon, adresa de e-mail si data nasterii.

5. Descalificarea participantilor

5.1. Sunt descalificate automat persoanele care se inscriu in Tombola asumandu-si o identitate falsa. 5.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Tombola sau de a anula decizia prin care un participant este desemnat castigator in cazul in care acesta nu a furnizat date de contact corecte, s-a inscris utilizand date false sau incearca sa influenteze Tombola prin modalitati frauduloase sau nu respecta prevederile Regulamentului.

6. Premiile

6.1. Cele 3 premii acordate in cadrul tombolei la fiecare din cele 2 extrageri vor consta in :

1. masa servita la restaurantul Mica Elvetie in valoare de 1500 lei

2. masa servita la restaurantul Mica Elvetie in valoare de 1000 lei

3. masa servita la restaurantul Mica Elvetie in valoare de 500 lei

6.2. Cei trei castigatori vor fi anuntati in seara zilelor de: 31.07.2018, 31.08.2018 si 30.09.2018, prin telefon.

6.3. Premiile vor fi inmanat castigatorilor , dupa confirmarea acestora, in termen de 15 de zile de la validare, la sediul Restaurantului Mica Elvetie.

6.4. Valoarea bruta totala estimata a premiilor este de 5000 lei ( tva inclus )

6.5. Castigatorii trebuie sa confirme telefonic, in maximum 3 zile de la data notificarii pe adresa de email si a apelului telefonic, faptul ca au primit notificarea de castig, sa confirme indeplinirea conditiilor de participare si sa ofere orice alte detalii suplimentare necesare validarii.

6.6. In cazul in care un castigator nu este validat, Organizatorul va aloca premiul participantilor din lista de rezerva.

6.7. Premiile castigate nu poate fi inlocuite cu alte produse sau castiguri si nici nu se acorda contravaloarea in bani. In cazul refuzului castigatorilor de a beneficia de castig sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a castigului. In asemenea cazuri, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui castigurile respective altor participanti, cu exceptia celor 3 rezerve.

6.8. Orice eventuala contestatie, inclusiv privind modul de validare si acordare a premiului, poate fi formulata in scris de catre participant si depusa personal sau expediata prin posta, in termen de maxim 5 zile de la data incheierii Concursului, catre SC Gastroexpert SRL, la adresa: Str. Franceza, nr. 60, sector 3, Bucuresti. Contestatia se va solutiona in termen de maximum 20 zile lucratoare de la primire. In cazul in care contestatorul va fi nemultumit de decizie, se va incerca rezolvarea contestatiei pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

6.9. Participantilor nu le este impusa nicio cheltuiala sau taxa de participare legata de prezenta tombola.

 

7. Desemnarea castigatorilor:

7.1. Participantii isi dau acordul ca datele lor personale furnizate la inscrierea in Tombola sa fie folosite de catre Organizator in vederea contactarii lor pentru inmanarea premiului castigat.

7.2. Datele furnizate de participanti trebuie sa fie corecte si conforme cu realitatea si sa poata fi confirmate prin actul de identitate. Acestea vor fi folosite ulterior pentru orice fel de comunicare legata de campanie.

7.3. Extragerea castigatorilor se va face prin intermediul aplicatiei Random.org, iar rezultatul va fi publicat pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/MicaElvetie/.

8. Validarea castigatorilor

8.1 Organizatorul va verifica prin metode proprii corectitudinea participantilor si ii va descalifica pe cei a caror activitate in cadrul campaniei o considera drept frauda.

8.2 Participantul accepta prin prezentul Regulament faptul ca nu are dreptul la niciun fel de explicatie din partea Organizatorilor in momentul in care acestia considera ca respectivul participant a folosit metode frauduloase. Astfel ca orice tentativa de fraudare atrage dupa sine eliminarea din campanie a participantului in cauza.

 

 

 

9. Descrierea premiilor

9.1. Premiile acordate in cadrul tombolei la fiecare din cele 2 extrageri vor consta  in :

1. masa servita la restaurantul Mica Elvetie in valoare de 1500 lei

2. masa servita la restaurantul Mica Elvetie in valoare de 1000 lei

3. masa servita la restaurantul Mica Elvetie in valoare de 500 lei

10. Incetarea Campaniei

10.1. Prezenta Tombolo inceteaza incepand cu data de 30.09.2018, ora 22:01, dar poate inceta si in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

11. Protectia datelor personale

11.1. In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Lista castigatorilor va fi afisata in cadrul Restaurantului Mica Elvetie.

11.2. Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001 si a Regulamentului European 679/2016, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentei tombole si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

11.3. Participantii la tombola, in calitate de persoane vizate, au, conform legilor in vigoare , urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

11.4. Prin simpla participare la tombola, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris,a participantilor pe adresa de email:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  . Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

12. Taxe si impozite

12.1 In numele fiecarui castigator, Organizatorul Tombolei va vira la Bugetul de Stat impozitul cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, conform prevederilor Legii 571/2003 privind Codul Fiscal.

12.2 Organizatorul Tombolei nu este raspunzator de plata altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu exceptia celui de mai sus.

13. Incetarea concursului

13.1. Prezenta tombola poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

 

14. Litigii

14.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentei tombola se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

15. Dispozitii finale

15.1. Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti participantii la sediul Organizatorului si pe pagina sa: www.micaelvetie.ro.

15.2. Prin participarea la aceasta tombola, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

15.3. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru datele personale incorecte furnizate de catre participanti sau pentru orice alti factori care ar putea afecta dreptul de participare la campanie si care se afla in afara culpei organizatorului.

15.4. Datele personale ale castigatorilor vor ramane in contabilitatea Organizatorului, in conformitate cu prevederile legislatiei fiscale.

15.5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul pe parcursul desfasurarii Tombolei, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare.

Gastroexpert SRL

Politici Cookie

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt mici fisiere cu text criptat, stocate pe terminalul utilizatorului. Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului. Cookie-urile conțin de regulă numele paginii web de proveniență, data stocării pe terminal și un număr unic.

 

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Cookie-urile sunt folosite în scopul adaptării conținutului paginilor web la preferințele utilizatorului și la optimizarea utlilizării paginilor web. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, excluzând identificarea personală a utilizatorului.

 

Conțin Cookie-urile date personale?

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator. Aceste date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

Ștergerea Cookie-urilor

În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când cookie-uri sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a cookie-urilor pot fi găsite în zona de setari a browser-ului web. Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite funcționalițăți ale paginii web.

Termeni și condiții

Introducere

Prin folosirea, respectiv vizitarea acestui site, vă exprimați acordul expres pentru acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru folosirea site-ului în condiții optime, vă recomandăm citirea cu atenție a acestora. În acest sens, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că prin navigarea pe site-ul nostru, Mica Elvetie , poate îregistra informații sau date cu caracter personal oferite în mod voluntar sau obținute prin intermediul cookie-urilor. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator și sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Confidențialitatea datelor personale și securitatea informațiilor

În conformitate cu prevederile legale din Legea nr.667/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și Legea nr.506/2004 privind preluarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, vă informăm că, în urma oferirii de către dvs. a datelor personale, avem obligația de a le administra și prelucra în condiții de siguranță și în conformitate cu scopurile legale specificate.

Datele care pot fi preluate de la dvs. se referă la : nume, prenume, adresă de e-mail. Scopul colectării și prelucrării acestor date se referă la crearea unei baze de date ce va fi folosită pentru marketing, facilitarea serviciilor oferite clienților noștri și fidelizare, eventuale promoții, buletine informative periodice etc. Am implementat anumite măsuri de securitate pentru a asigura confidențialitatea informațiilor din baza noastră de date, în conformitate cu standardele minime de securitate impuse de legislația relevantă. în acest sens, pentru protejarea informațiilor personale, utilizăm tehnologii de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Nu garantăm însă, că informațiile transmise prin internet sunt securizate sau că, din cauze ce nu sunt imputabile site-ului nostrul, aceste transmisii nu vor fi întârziate, întrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori.

Echipa noastră se obligă ca datele dvs. personale să nu fie dezvăluite către terți fără o autorizare prealabilă din partea clientului, excepție făcând operatorul de marketing. Cu toate acestea, vom putea divulga aceste date ori de câte ori legea o impune, sau în situația în care acest demers este necesar pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevăzute de lege în favoarea noastră, pentru a acționa în justiție contra oricărei activități ilegale sau pentru a proteja sănătatea oricărei persoane.

În legătură cu prelucrarea Datelor cu caracter personal și în baza condițiilor specificate în Legea nr.677/2001, vă puteți exercita oricare dintre următoarele drepturi:

• Dreptul de vă accesa datele cu caracter personal

• Dreptul de a solicita rectificarea, ștergerea sau blocarea corespunzătoare a datelor dvs. cu caracter personal; dreptul de opoziție

• Dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, în scopul de a evalua anumite aspecte personale)

• Dreptul de a vă adresa instanței de judecată în legatură cu orice încălcare a drepturilor dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Vizitatorii site-ului nostru pot trimite comunicări pe formularele de contact, pe adresa de e-mail sau telefonic atât timp cât conținutul acestora nu este contrar legii sau bunelor moravuri.

Copyright

Întregul conținut al site-ului – fotografii, elemente de grafică web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea Mica Elvetie și a partenerilor săi și este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Preparatele culinare prezentate pe site sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi față de imagini. Cu toate acestea, echipa noastră vă prezintă cât mai detaliat și corect produsele și serviciile, respectând acuratețea acestora.

Navigarea pe site-ul nostru nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără a obține în prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legilor în vigoare. Încercarea, de orice natură, de modificare a imaginilor și informațiilor prezentate pe acest site, dă dreptul unilateral și neechivoc deținătorului sau legal de a se adresa instanțelor de judecată legal competente pentru sancționarea unei asemenea fapte. Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal, astfel că orice încercare de a exploata site-ul în scopuri comerciale sau contrare intereselor Mica Elvetie este interzisă.

Promoții și oferte speciale

Echipa Mica Elvetie își stabilește singură regulamentele promoțiilor și a ofertelor speciale pe care le desfășoară. Promoțiile active sunt aduse la cunoștința clienților prin intermediul site-ului sau prin email. De promoții beneficiază doar acei participanți care respectă întocmai regulile afișate, operatorul rezervandu-și dreptul de a întrerupe sau anula în orice moment promoția fără o notificare prealabilă.

Dispute si conflicte

Orice conflict ivit între Mica Elvetie și clienți va urma calea unei concilieri amiabile. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale în vigoare de la momentul respectiv, soluționarea conflictelor fiind de competența instanțelor române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Dispoziții finale

În cazul în care una sau mai multe clauze din cele menționate mai sus va fi declarată nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, clauza declarată nulă nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu excepția cazului în care se găsește în stransă legătură cu aceasta din urmă. Odată cu exprimarea consimțământului, clientul acceptă fără obiecțiuni termenii și condițiile de utilizare ale site-ului Mica Elvetie.

Parteneri

   selgros-logo               VSA Logo     julabo henkelman